Pages

Tuesday, February 23, 2010

Dah lama

Assalamualaikum,,,dh lama,,,mmg dh lama aku xupdate blog "perjuangan demi perjuangan" aku ni,,,dh membusuk dh,,,haha~ Ramai yg bagi aku ihlam nk teruskan blogging ni,,,aku pun ada byk citer yg nk share neh,,,byk giler,,sampai xtaw mana satu nk citer,,,hoho~Apapun utk post kali ni aku amek artikel dari majalah fav aku,,majalah solusi,,,artikel pasal jodoh,,,hehe,,,gatal la plak,,,=p

2 comments:

Fathi Baik said...

Solusi bwk dak russia ko?

fakhrullah said...

aku nyer,,,,bapak aq pos ke sni,,,haha,,nnt aq soh pos byk2 lg,,,:D