Pages

Wednesday, May 12, 2010

23 perkara yg mungkin korang x tahu psl aku -tag dari kema-

23 perkara yg mungkin korang x tahu

(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke
angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni :)


1. nama diberi oleh ummi n ayah : Mohamad Fakhrullah bin Roslan(Yang Terpuji - Kemegahan Allah)...kadang2 geram orang salah eja...jadi fakrullah jer...kadang2 geram orang main2kan nama aku...sebut f***...astaghfirullah....

2.sangat pendiam..hoho..susah nak mulakn perbualan...kalau dah sembang2 ssh nak berhenti cakap plak...skang cbe jd peramah..haha =p

3.saya bukan sombong la...malu tahap dewa nih...wuhuhu..i'm trying to be friendly guys....:D

4.cinta??? ntahla...kalau skekn sum1 ssh nak fokus kt study...lagi2 la kalau putus cinta....serahkan pada jodoh jela...*sigh*


5.xkisah pasal makan2 ni...pape yang halal n menyihatkn sudah...xske sambal belacan...selalu kena paksa makan...wekkk (balik ni nak rasa budu)


6.nama gelaran:jongang..pelik...UFO dan yang terbaru FIDO DIDO.....malu giler...haha...xkisah la...i luv myself






7.xske kopi....ske minum teh or milk...especially b4 sleep


8.suka warna biru...biru gelap...mendamaikan....tp xdela obses....pink pun boleh...=p


9.skema,nakal,sengal,tp jiwang......(anda nilaila saya sendiri!!)


10.tinggi 174cm(orang yang paling tinggi dalam famili) ; berat 56 kg (skang nak tambah berat..makan supplement)...ada workout sket...


11.selalu kena buli masa sekolah dulu...isk3....tp skang gua cbe tegas sket....senang jer nak men2kn aku....huhhh


12.susah nak marah...marah pun diam2 jer....tp kalau dah bersuara tu...erm...


13.menyesal jadi pendiam kt sekolah.....nasib baik ada fb...baru la nak bertegur2 (lagi2 dgn pompan)....balik m'sia ni nk jumpa diorg sume...


14.xbenci spe2....if u hate me i still lap u...haha...


15.drpd budak yang paling xfeymes kat sekolah jadi yang paling feymes sekali....wahaha...sbb jd orang pertama dpt 'fly' dr sekolah aku...(xske publisiti)


16.xreti men bola sebenarnya....sedih la plak...npe la wak2 skolah dulu aku jd bdk skema dok tepi padang jer...nak jadi mcm ronaldo....






17.xske jadi skema2 ni...ishh...b urself...sense of humor kurang sangat kott...hmmm...berubah la so orang senang/ske dgn aku ni...


18.pandai masak....lagi terer dari anak2 dara di luar sana..poyo plak...xdela...bese2 jer.:D  balik ni nak bljr msk lagi dari ummi...






19.bape kali aku nk cakap mak aku ustazah + askar (kor agama)??? ssh sgt ke nak percaya??? bapak aku pun askar jugak (rejimen renjer diraja)




20.nak jugak rasa disayangi oleh famili...kawan2...sedih kalau orang emo kt aku..:'(


21.amek kos marine engineering kt russia utk 4 tahun...ada can nak sambung master...maybe kt liverpool kott...nnt la pk...lmbt lagi tu...




22.fav words : "ko bwat rilek sudeyyy" and "mengundang"


23. nak kawen awal.sekian.terima kasih.


Fakhrul @ Fido

mgsa yg kne tag
nash
fathi
mujuz
syamim
najwa

cukup orag dh.xnak buat pun xpe..hehe...10q 4 tag....=]


Semoga esok lebih baik dari hari ini....wassalam

7 comments:

Nuraisyyah said...

balik msia..byakla mkn budu..nt senang nk kwen awl ngn org ganu..hahahahhahak..smoge bhagie juge enche fakhrul..;p

mohamad said...

huhuhu....mmg,ak dlu pown mmg amat thu pasal ko....yela,kte bknnyer kawan dr darjah 5-skrung...mst ade dugaan....kadang2 putus gak tyme skola menengah sblm smbung blik fom 5...huhuhu
fwen 4 ever...huhu

fakhrullah said...

------->nuraissyah

tima kasih....semoga saya bahagia dgn jodoh saya..=]

------->nash

aku xpernah lpekan ko...hehe...jgn risau...bff!!! (best fren forever....) =]

aesthetic said...

uit...fido dido..sme la..x ske gk mkn smbal blacan..ooo..tru ye...hehe
bljr la rjin2 bru pk psl kwen..=p

fakhrullah said...

----->kema

ye kema katik...haha...biar sy jadi manusia yg berguna baru la leh jaga anak org..=p

Syed Ahmad Fathi said...

mantap ah fido nak kawen awal.
esok bleh la kawen.hahahaha.

fakhrullah said...

-------------->fathi

shhh...mmg pun...haha...aku malas jer nak citer..bljr dulu la fathi...ko activate fb ko balik la....