Pages

Tuesday, June 22, 2010

Exam dh HABIS

Dah sebulan tak update blog ni.Sian.Al-maklumlah bulan exam kan.keh3.Study la sgt aku ni.haha!!.Hari ni (22/6) exam bleh plak buat rileks je.huhu.Sori la Alex.Sem depan saya study kuat lagi keyh? ;p Sem ni macam xde mood jer.Dengan jiwa yang xtenang sejak 2menjak ni.huhu.Apapun,exam dh abes kan? So? Kita enjoy le!! =D



Uih..po ni???arghh...aku malas nk baca buku ni...nah...amek la baca puas2...keh3 ;p


Eh? macam mne leh tertangkap gambar ni plak....hahahak...ni mesti kerja pompan ni...aku tgh tido ke tgh baca buku tu?? aku pun xingat...hahahak



Xde kerja tangkap gambar lecturer plak??? ;p


Kelas time2 exam plak?? 9jam mcm ni derr....huhu



Dan akhirnya...keputusan...hehe..cemerlang kan??? Well....(sambil buat muka poyo giler)...haha

Habis sudah exam utk musim panas ni.Bye2 St petersburg.Aku nk balik rmh la plak.28hb aku akan berangkat pulang setelah setahun meninggalkn keluarga yg tersayang.Oh! Rindunya......=D


Gambar famili sebelum naik flight ke russia.Dh sethn gambar ni.

8 comments:

FyZa said...

weeiiyuu exam dah abes..syoknya..wah setahun x jmpa famili ek.bapa lama cti?

fakhrullah said...

syok giler....cuti 2 bulan jer...keh3

FyZa said...

huhu ok la 2..2 bln lama gak..kg kat mana? slmt bercuti..^^,

fakhrullah said...

kampung kt penang n pahang. nnt raya blk penang. tq...ngee~ =D

syue said...

perasaan yang x dapat digambarkan kan bila dah setahun tak balik..then dpat balik...
bahagienyeeee raseee..hehehe..=)

fakhrullah said...

syue: yep...huhu...rindunya keluarga...=D

miss nana said...

tahniah dah abis penderitaan exam.hehehe. mesti teruja nih nak balik ^^

fakhrullah said...

maseh...excited giler nk balik ni ^^,