Pages

Saturday, October 30, 2010

Macam mana nak jadi pandai?

Soalan apa yang aku tanya ni? Tanya kat siapa ni? Sejak kebelakangan ni aku rasa aku makin bengong ataupun boleh dikatakan....dungu? Astaghfirullah,huhu,buat kerja pun makin malas,bila nak buat kerja mulalah plan nak tonton movie atau series yang aku minat,pastu plan nak buat kerja.Plan kadang2 tak jadi jugak.
(-_-").Arghh,kadang boleh jadi tension,kerja tak siap2 lagi,asyik terfikir pasal kerja,asyik relax jer,kalau lapar...masak...makan..pastu menghadap laptop atau htc legend aku yang baru beli dari septz ni,huhu,what a life dude!


So,aku rasa kena kurangkan main internet sikit. Bukan nak jadi anti-teknologi plak. Tak geek la camtu. Haha.

Delete Facebook? OMG

P/s: xde la tension sgt,risau pasal kerja xsiap lagi jer,haha.ok lah! gotta go! Study...study...study


6 comments:

Syed Ahmad Fathi said...

ko paling power kot fido.

School Of Tots said...

Its all in the mind. Sky is the limit.

FyZa said...

uish napa malas2 nie..

kiwi said...

yeayyyyyyyy..cpt delete fb..jom2..hihi..
syg jgn mls2 tau...chayo (^_*)

nas said...

lame xisnggah sini..
hehhehe...cmne nk jadi pandai?
ntah la..ader orang yang pandai tp diorang byk main jerk..
terpulanglah..asalkan rajin :)

Frodo Baggins said...

makan semut!!!


>>___<<